After Earth (2013)

After Earth (1000 post Terra)(2013) online tradus in romana la calitate DVDRiP
Atunci cand cataclismul a lovit Pamantul iar omenirea a fost fortata sa se refugieze pe Nova Prime care a devenit noua sa casa. La distanta de o mie de ani legendarul general Cypher Raige se reintoarce la familia sa dupa o indelunga perioada petrecuta la datorie. El este pregatit sa fie un tata adevarat pentru fiul sa in varsta de 13 ani si anume Kitai.Cei doi pleaca intr-o calatorie cu nava sa iar in timmpul acestei calatorii nava lor este prinsa intr-o furtuna de asteroizi care le distruge nava si ei se vad nevoiti sa aterizeze de urgenta pe Pamant.In urma acestei furtune Cypher este prins in cabina de pilotaj unde duce o lupa intre viata si moarte din cauza ranilor provocate de furtuna. Kitai se vede nevoit acum sa o ia la picior pe terenul necunoscut si ostil pentru a recupera dispozitivul de semnalizare ca sa poata sa-si salveze vietele.
After Earth (2013) subtitrat fara intreruperi calitate video inaltaCalitate Film : DVDRip

VIZIONEAZA FILM ONLINE :

ALTE VARIANTE DE SERVERE DISPONIBILE :

   SERVER VIDXDEN   SERVER VIDBUX   SERVER VK
   SERVER MOVREEL   SERVER MOVSHARE   SERVER 180UPLOAD
   SERVER NOVAMOV   SERVER DIVXSTAGE   SERVER VIDEOWEED
   SERVER NOSVIDEO   SERVER NOWVIDEO

Posteaza un comentariu !

©2014Filme Online Gratis Subtitrate Noi HD.Toate drepturile rezervate..

Fime Online - Portalul de filme noi www.onlinemoca.com va pune la dispozitie spre vizionare cele mai vizionate filme hd, filme gratis, filme online gratis din trecut si pana in prezent, cu subtitrare inclusa majoritatea filmelor fiind la claritate HD.


Seriale Online - Site-ul onlinemoca.com pe langa filmele online subtitrate postate, va ofera si seriale online pe care le puteti viziona la claritate HD, traduse in limba romana.


Totul gratuit - Pentru ca toata lumea sa poata beneficia de aceste filme online gratis am lasat acces gratuit pentru vizionarea filmelor, oricand si de oriunde.


Cereri filme - In cazul in care nu ai reusit sa gasesti filmul subtitrat pe care vrei sa-l vizionezi poti sa ne scrii pe pagina dedicata cererilor de filme iar uploaderii nostri vor posta in cel mai scurt timp filmul pe care il doresti.


RSS - Stim cat de important este pentru un cinefil sa fie la curent cu cele mai noi filme aparute, asa ca iti pune la dispozitie un flux rss pe care poti sa-l adaugi in orice cititor de feed-uri.